24 Січня 2018
Новини

Гра World of Tanks переходить у віртуальну реальність

Гра World of Tanks переходить у віртуальну реальність

Популярні танкові битви гри World of Tanks стануть доступними в форматі віртуальної реальності, повідомив Wargaming.

VR-версія гри розроблена білоруською компанією разом з компанією VRTech у рамках спільного підприємства Neurogaming. Гра World of Tanks VR стане першим проектом Neurogaming, вона призначена для залів віртуальної реальності з максимальним ефектом присутності.

Neurogaming здійснюватиме випуск і розробку інших ігор у форматі віртуальної реальності і розробку технологій для VR-ігор. Також компанія розроблятиме ігри для кіберплатформи віртуальної реальності PolygonVR.

Гра World of Tanks вийшла в 2009 році, це найпопулярніша гра Wargaming. За розрахунками аналітиків Superdata, на червень 2017-го World of Tanks посідала 8-е місце в світі за популярністю, в 2016 році вона була на 7-й позиції. За їхніми ж даними, виручка Wargaming у 2015-му могла перевищити $590 млн.  

Рік тому аудиторія активних гравців World of Tank становила 110 млн осіб, цього року – 180 млн. На початку 2016-го агентство Bloomberg оцінило вартість Wargaming у $1,5 млрд, а засновника Wargaming Віктора Кислого назвало першим доларовим мільярдером у Білорусі зі статком у $1 млрд. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему