24 Січня 2018
Новини

Крістен Стюарт відсвяткувала з коханою дівчиною річницю

Крістен Стюарт відсвяткувала з коханою дівчиною річницю

Нині 27-річна Крістен Стюарт мало схожа на ту боязку та ніжну дівчину, яку більшість глядачів пам’ятає за роллю Белли Свон з вампірської саги «Сутінки».

За останні роки акторка не тільки кардинально змінила імідж, а і відкрила нові грані своєї сексуальної орієнтації. Ось, наприклад, днями актриса відзначила першу річницю своїх відносин з моделлю Стеллою Максвелл.

Як повідомляють джерела, наближені до знаменитостей, закоханим не просто будувати стосунки. Обидві дівчини багато працюють, до того ж у різних кінцях світу. Проте, аби відсвяткувати річницю, вони вирішили зустрітися у Лос-Анджелесі, передають ЗМІ.

Крістен і Стелла спочатку усамітнилися в закритому ресторані, після чого вирушили на вечірку до нічного клубу. Їм не вдалося провести багато часу разом, на ранок Максвелл полетіла в справах у Лондон, а Крістен – на зйомки. Однак парочка не збирається розставатися надовго. За деякими даними, зіркова пара планує оселитися разом у Нью-Йорку, а ріелтори вже підшукують для них житло.

Нагадаємо, у 2004 – 2009 роках Крістен Стюарт зустрічалася з актором Майклом Ангарано, з яким познайомилася на зйомках фільму «Говори».

Працюючи над фільмом «Сутінки» в 2008 році, вона знайомиться з актором Робертом Паттінсоном. Артисти кіно настільки вжились у ролі, що почали зустрічатись у реальному житті. Влітку 2012-го Крістен завела інтрижку з режисером фільму «Білосніжка та мисливець» Рупертом Сандерсом. Тоді молоді люди розірвали стосунки. Проте у вересні 2012 року вампірська парочка помирилась, і Роберт зробив Крістен пропозицію. Однак через рік вони остаточно розлучилися.

Зараз Стюарт не приховує свою бісексуальність. Улітку 2016 року в інтерв’ю Крістен підтвердила, що зустрічається з дизайнером спецефектів Алішею Каргайл. Якийсь час у пресі мусували чутки про весілля пари, але незабаром дівчата розбіглися. Крім Каргайл, Стюарт зустрічалася з французькою співачкою і актрисою Соко, також у неї був короткий роман зі співачкою і продюсером St. Vincent, яка працювала над саундтреком до режисерського дебюту Стюарт. З кінця 2016 року у Крістен стосунки з 27-річною моделлю Стеллою Максвелл, яка у свій час мала роман з американською актрисою і співачкою Майлі Сайрус.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему