23 Січня 2018
Новини

У жорстокому побитті 11-місячної дівчинки підозрюють її матір

У жорстокому побитті 11-місячної дівчинки підозрюють її матір

У Дніпрі лікарі врятували 11-місячну Софію, яку доставили до обласної лікарні із Кам’янського з множинними важкими ушкодженнями, повідомляє ТСН. 

Лікарі повідомляють, що дитині вже краще. Проте до неї ніхто так і не прийшов. Як виявилося, дівчинку доставили до лікарні з… двома переламаними гомілками, двома зламаними стегнами і ребрами. Софія потрапила до медзакладу більше тижня тому. Її привезли одну, родичів або батьків з нею не було. Дівчинкою ніхто так і не цікавиться. За непідтвердженою інформацією медиків лікарні, крихітку побила її 26-річна мама. Жінку на якийсь час затримала поліція, але потім відпустила. Зараз незрозуміло, чому до дитини ніхто не приїхав. Матір виправдовувалася тим, що впала на дитя випадково, але лікарі кажуть, що при падінні таких травм отримати неможливо.

Медики зазначають, що дівчинка дуже гарна і розумна, на щастя, травм голови у неї немає. Вона просить їсти і звертається до медсестер: «Мама». Уже є охочі забрати дитину, зокрема одна із жінок-волонтерок із Івано-Франківська. Жінка більше року прагне удочерити дівчинку, маючи рідних дітей. Але вона дуже хоче ще одну дитину.

Зараз за постраждалою дівчинкою дуже добре доглядають. Лікарі від неї не відходять, і вона завжди під чиїмось наглядом. Вихідними її знову помістили до реанімації, щоб за нею було ще більше догляду. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему