22 Січня 2018
Новини

Мати зварила заживо свою 4-річну доньку

Мати зварила заживо свою 4-річну доньку

24-річну Кендіс Діаз і її 28-річного коханця Бреда Філдса із Мічигану звинувачують у вбивстві чотирирічної Габріель Барретт. Дівчинка померла через численні опіки, отримані в результаті купання в окропі. 

Як повідомляє life.ru, під Новий рік Кендіс Діаз, яка страждає біполярним розладом і депресією, вирішила викупати дочку, для чого налила в ванну окропу. Поліцейські, що проводили огляд місця злочину, розповіли, що в результаті купання чотирирічна дівчинка отримала такі серйозні опіки, що палець на її нозі відвалився, а в каналізації були виявлені клаптики шкіри. За словами судмедексперта, це найгірший випадок смерті дитини за 27 років його роботи.

Кендіс Діаз і Бреда Філдса заарештували в Джорджії через сім днів. На допиті жінка стверджувала, що дочка самостійно відкрила кран з гарячою водою. Вона не змогла пояснити, чому не викликала лікаря, виявивши обпечену дівчинку, тіло якої було вкрите опіками й синцями, проте запевняла, що її коханець спробував реанімувати Габріель самостійно. Через 40 хвилин невдалих спроб пара все ж викликала поліцію.

Під час обшуку в будинку були виявлені наркотики, що пояснює неадекватну поведінку Кендіс і Бреда. Зараз коханцям висунуті звинувачення у вбивстві, тортурах і жорстокому поводженні з дитиною. Відзначимо, що справжній батько Габріель у момент смерті дочки перебував у в’язниці й вийшов на свободу через три дні після смерті дівчинки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему