22 Січня 2018
Новини

Азійська королева порно виходить заміж

Азійська королева порно виходить заміж

Для чоловіків Китаю ця дівчина набагато більше, ніж просто порноактриса. На роботах Сори Аой виросло ціле покоління, яке тепер знає все про секс. Тому не дивно, що заручини дівчини стали для багатьох справжньою трагедією, повідомляє life.ru.

34-літня Сора опублікувала фотографію з обручкою в китайській соцмережі Weibo, де на неї підписано понад 18 млн осіб. Обранцем знаменитості став DJ Non. І якщо багато хто навіть не знає, хто така Сора, то для Сходу ця подія дійсно стала значущою.

«Я завжди хотіла вийти заміж. Я люблю дітей, і це моя мрія – щоб у мене була прекрасна сім’я. Мій чоловік негарний і небагатий, але він позбавив мене від усіх турбот про моє минуле», – каже порноакторка.

Сора розпочала кар’єру на початку 2000-х років, коли порнографія, хоч і незаконна в ті часи, була єдиним джерелом будь-якої інформації про секс. До 2005 року дівчина стала другою за популярністю жінкою в Японії, яку найчастіше шукають у Мережі.

11 квітня щорічно відзначається її шанувальниками, які влаштовують «ніч із Сорою Аой». У Weibo на неї підписано більше людей, аніж на Тейлор Свіфт або Девіда Бекхема.

Сценічне ім’я порнозірки походить від її улюбленого кольору – синього (aoi) і того, що вона любить найбільше, – небо (sora). Вона працювала в піцеріях, пабах і суші-барах, мріючи стати вчителькою початкової школи, коли її помітив агент з порноіндустрії.

Однак сім років тому Сора завершила кар’єру і зайнялася вокалом, а також зйомками в звичайному кіно. На думку письменника Веньвея Хуана, Сора відіграла ключову роль у деескалації напруженості між Китаєм і Японією. У народі навіть ходить приказка: «Острови Дяоюйдао належать Китаю, а Сора Аой належить усьому світу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему