22 Січня 2018
Новини

Батьків можуть засудити до довічного ув’язнення за знущання над власними дітьми

Батьків можуть засудити до довічного ув’язнення за знущання над власними дітьми

Прокурори розкрили подробиці справи проти подружжя, яке звинувачують у катуванні та насильному утриманні своїх 13 дітей. Діти виснажені від недоїдання, а батьки повинні з’явитися в суд для зачитання їм офіційних звинувачень.

У США 56-річного Девіда Турпіна та 49-річну Луїзу Турпін звинувачують у катуванні, насильстві та протиправному позбавленні волі, повідомив ЗМІ прокурор округу Ріверсайд, штат Каліфорнія, Майк Гестрін.

З його слів, дівчинка-підліток, яка втекла з будинку і зчинила тривогу, планувала втечу разом зі своїми братами й сестрами протягом двох років. Вона вистрибнула через вікно разом з іншою дитиною, яка потім злякалась і повернулася в дім.

Усі діти подружжя, віком від двох до 29 років, отримували освіту вдома, і з моменту звільнення перебувають у лікарні.

За будь-яку провину батьки карали дітей, прив’язуючи їх: спочатку для цього використовували мотузки, а потім їх почали приковувати до ліжок замками. Такі покарання тривали тижнями, а іноді й місяцями.

З огляду на тяжкість злочинів, якщо подружжя визнають винним за всіма обвинуваченнями, батьків можуть засудити до довічного ув’язнення.

Нагадаємо, нещодавно у Каліфорнії виявили батьків, які знущалися й тримали у полоні власних 13 дітей. Поліція спочатку подумала, що всі діти були неповнолітніми, але пізніше правоохоронці зрозуміли, що деякі – вже дорослі, але слабкі й виснажені через недоїдання. Коли прибули офіцери, троє з дітей були прикуті до своїх ліжок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему