18 Січня 2018
Новини

18 січня: кого привітати з днем ангела

18 січня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Антон, Євгенія, Роман, Маргарита.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АНТОН

Ім’я Антон має різні версії походження. За першою з них, це видозмінена форма грецького імені Антоній. Імена Антоній і Антон походять від римського родового імені Antoninus, похідного від Antonius, яке отримували всі хлопчики-первістки в цій родині. Ім’я Антонін також є родинним Антону. Ім’я Антон означає «вступає в бій», «протистоїть», «той, що змагається в силі» та є епітетом богу Діонісу. За другою версією, ім’я Антон має значення «квітка», «колір» – у перекладі з грецького «anthos». У Антона з дитинства добре розвинена інтуїція. Він росте легко збудливою і активною дитиною. У той же час власник цього імені має таку рису, як терпіння. До вирішення кожного питання він обов’язково підходить з його детального вивчення. Для цієї людини абсолютно не властиво погоджуватися на сумнівні пропозиції та вплутуватися в авантюри. Антон уміє влитися в колектив, але в той же час рідко довіряє кому-небудь повністю. Він не розкриває власну сутність, поводиться в залежності від ситуації. Нерідко йому не вистачає впевненості в своїх силах. Антон хороший товариш. Чарівність Антона притягує до нього інших людей. Усі ці якості розвиваються у володаря цього імені та допомагають у реалізації різних цілей. Нерідко він замикається в собі й відмовляється з будь-ким ділитися своїми переживаннями. Розвинена інтуїція цієї людини заважає йому прислухатися до порад тих, хто його оточує. Він довіряє тільки собі. Антон глибокодумний чоловік. Окрім того, у нього прекрасна пам’ять. Антон не терпить морального тиску від інших людей. В особистих стосунках Антона не все так просто. У ньому часто переважає невпевненість у власних силах. Цей комплекс може негативно позначитися на обраниці носія імені, відлякуючи її. Через що виникає почуття неповноцінності й Антон може стати агресивним. У такі моменти він втрачає розум і стає імпульсивним. У той же час цю людину не полишає сентиментальність. Антону властиві крайнощі. Він легко перебудовується від стану сором’язливості до надмірної розкутості. Благополуччя, впевненості і спокою Антон досягає лише до 40 років. Найчастіше обставини складаються так, що в дружини цей чоловік вибирає жінку, народжену в літні місяці. Прекрасна сім’я у Антона вийде з Іриною, Валерією, Мариною або Катериною. Найкраще реалізувати свої таланти і вміння Антону вдасться в галузі медицини. Крім того, він може стати хорошим інженером. Чоловік з таким ім’ям абсолютно не боїться роботи і береться практично за будь-які справи. Часто він сам не впевнений у конкретиці своїх цілей, тому рідко піднімається кар’єрними сходами.

ЄВГЕНІЯ

Ім’я Євгена – це жіноча форма чоловічого імені Євген, в перекладі з давньогрецької мови означає «благородна», «високошляхетна», «нащадок шляхетного роду».

Жінка з таким ім’ям пристрасна, абсолютно не знайома з поняттям самообмеження, її інтуїція не відчуває небезпеки, що наближається. Якщо Євгенія щось почала, її неможливо зупинити, навіть якщо ця справа веде в прірву. Також вона досить честолюбна. Багато людей часто не можуть пояснити вчинки Євгенії. Досягнувши середнього віку, Євгенія може почати втрачати інтерес до життя, в ній народжується погана якість – лінь. Вона веде малорухливий спосіб життя і часто скаржиться на захворювання, яких у більшості випадків не існує. Нерідко вона ображається на рідних і близьких людей за те, що ті не приділяють їй уваги.

Однак найчастіше Євгенія гостинна і добра, володіє хорошим інтелектом і прекрасним художнім смаком. Вона може домогтися успіху в юриспруденції, медицині та на роботі адміністративного характеру. Євгенія з легкістю змінює місце роботи і ніколи ні про що не шкодує.

У Євгенії є талант, який допомагає їй проникнути у внутрішній світ і зрозуміти почуття свого партнера. Не кожен чоловік може задовольнити її, але вона завжди постарається підбадьорити. Тому, перебуваючи поруч з такою жінкою, партнер не перестає відчувати себе чоловіком. Євгенія дуже любить дітей, а діти, в свою чергу, завжди відповідають їй взаємністю, хоча і побоюються її. Домашнє господарство не можна назвати її покликанням, але якщо у неї раптом з’явиться бажання, вона приготує дуже смачну страву і вишукано накриє стіл.

РОМАН

Ім’я походить від латинського слова "романус", що означає "римський, римлянин".

У дитинстві Роман часто хворіє, можливі навіть небажані ускладнення, тому батькам необхідно стежити за здоров’ям хлопчика. У зв’язку із частими пропусками занять у Романа можуть кепсько йти справи в школі, тут теж йому може знадобитися допомога.

Роман не терпить у житті одноманітності. Він раптово може перервати навчання в інституті й піти працювати. Чимось захопившись, він загоряється й намагається захопити своєю витівкою інших.

МАРГАРИТА

Ім’я Маргарита в перекладі з грецької мови означає «перлина», «перли». «Маргарітос» – це епітет Афродіти, богині краси і любові, яка була покровителькою мореплавців. І саме перлини і перламутрові раковини моряки жертвували їй, просячи захисту і заступництва. Маргарита прямолінійна. Вона скаже все, що думає, будь-якій людині, незалежно від її віку і статусу. При цьому Маргарита прямолінійна і самокритична і по відношенню до себе. Чесна і смілива, нетерпляча і примхлива, Маргарита має аналітичний склад розуму і логічне мислення. В характері Марго відсутній егоїзм і зовсім немає дипломатії, саме тому у неї часто виникають конфлікти з оточуючими. Маргарита справляє враження розумної жінки, якій притаманні практичність і деяка невпевненість в собі. У професійній діяльності Марго проявляє себе рішучою і діловитою жінкою. Проте, робота для Маргарити є не сенсом життя, а просто засобом заробітку. Марго відмінно проявить себе в адміністративній діяльності, в педагогіці і біології. Завдяки своїй практичності і організаторським здібностям Маргарита може стати хорошим керівником. При цьому Марго не прагне до влади, їй потрібна цікава робота. Успіх у справах приходить до Маргарити завдяки посидючості, працьовитості, оригінальному підходу до справи і нестандартному мисленню. Марго шанована серед колег. У першому шлюбі Маргарита, як правило, зазнає невдачі через поспішне заміжжя. Марго дуже болісно переносить перший розрив і вдруге виходить заміж теж швидко в спробі довести собі і оточуючим, що вона цікава і любима. Чоловіком Маргарити стане тільки симпатичний їй чоловік. Марго не надто любить господарювати, обожнює дітей, заради них вона готова пожертвувати всіма іншими речами в її житті. У чоловічому товаристві Марго відчуває себе, як риба у воді, тому її чоловікові часто доводиться відчувати уколи ревнощів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему