17 Січня 2018
Новини

«Месники: Війна нескінченності» стане останнім фільмом для Тора?

«Месники: Війна нескінченності» стане останнім фільмом для Тора?

«Месники: Війна нескінченності» може стати останньою картиною, де з’явиться бог і супергерой Тор у виконанні Кріса Хемсворта. Чому? В актора закінчується контракт з Marvel Studios.

В одному з інтерв’ю чоловік зазначив, що йому навіть стає трішки страшно, коли він розуміє, що більше не гратиме цього персонажа.

Подейкують, Хемсворт уже обговорював майбутнє Тора з главою кінематографічного всесвіту Marvel Кевіном Фейгі, але не отримав від нього остаточної відповіді. За словами Фейгі, в двох останніх фільмах серії «Месники» з’являться 76 персонажів, і перш ніж розмірковувати над подальшою долею героїв, варто зосередитися на новій стрічці.

Сам Хемсворт не готовий попрощатися з образом Тора, особливо після того, як його герой постав перед публікою у новому світлі в картині «Тор: Рагнарок».

На думку актора, «вдосконалений» Тор може стати героєм нової серії фільмів. Питання лише в тому, чи планує Marvel продовжувати історію Тора після того, як той отримав уже три сольних фільми і був задіяний у кількох інших супергеройських бойовиках.

Для Хемсворта «Месники-4» стануть сьомим фільмом, де він грає Тора. Однак актор, схоже, готовий укласти новий контракт.

Цікаво, що контракт Кріса Еванса та Роберта Дауні-молодшого закінчується після першої частини «Месники: Війна нескінченності». І якщо Еванс каже, що бажає продовжити співпрацю з Marvel Studios, то Дауні готовий відправити Залізну людину на пенсію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему