16 Січня 2018
Новини

Батьки знущалися й тримали у полоні власних 13 дітей

Батьки знущалися й тримали у полоні власних 13 дітей

У США 57-річного Девіда та 49-річну Луїзу Турпінів затримали за підозрою у катуванні дітей та дорослих. Усі жертви є братами та сестрами.

Арештували подружжя після того, як поліція знайшла 13 дітей, яких вони тримали у полоні у себе вдома, зокрема декого «приковували до ліжок ланцюгами та замками».

Загалом осіб віком від 2 до 29 років знайшли у будинку в Перрі, містечку, що розташоване за сотню кілометрів на південний схід від Лос-Анджелеса, повідомляє ВВС із посиланням на місцеву поліцію.

До правоохоронців звернулась одна із жертв, якій вдалося втекти і зателефонувати до екстреної служби. Дівчинці, яка вирвалася, було лише 10 років і виглядала вона виснаженою. Потерпіла розповіла поліції, що 12 її братів і сестер силою утримують їхні ж батьки.

Поліцейські пізніше знайшли «кількох дітей, прикутих до ліжок ланцюгами та замками у темному приміщенні з неприємним запахом», ідеться в повідомленні. При цьому батьки не змогли логічно аргументувати причину утримання дітей у таких умовах.

Поліцейські були абсолютно «шоковані», дізнавшись, що семеро з тих, кого утримувало подружжя в будинку, насправді були дорослими людьми віком від 18 до 29 років.

Зараз усі постраждалі проходять лікування в місцевих лікарнях.               

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему