16 Січня 2018
Новини

«Дівчинка з машинкою»: назвали найгарячішу далекобійницю

«Дівчинка з машинкою»: назвали найгарячішу далекобійницю

Визначили найкрасивішу водійку багатотонного автомобіля на планеті. Нею стала австралійка.

Жінки по всьому світі борються за свої права опановувати будь-які професії, які їм до душі, навіть якщо суспільство вважає таку роботу суто чоловічою. Серед таких представниць прекрасної статі – 27-літня далекобійниця Блейз Вільямс, із Аделаїди, Південна Австралія. Про це пише Daily Mail.

Блейз уже сім років кермує фурою, і їй це страшенно подобається. Паралельно австралійка, яку природа обдарувала не тільки «не дівчачим» (на думку соціуму) інтересом до автомобілів, а й надзвичайною вродою, підробляє манекенницею. Але модельний бізнес для неї, каже, всього-на-всього хобі, тоді як водіння вантажівки – улюблена робота.

Як розказує сама Блейз, вона просто-таки закохалась у фури, будучи ще семирічною дівчинкою, котрій дорослі дяді уперше дозволили посидіти за кермом такого велета. Згодом у шкільні роки дівчина слушно вирішила, що досвід кермування вантажним авто їй у житті не завадить, і отримала права. «Коли гігантська машина піддалася моїм маленьким ручкам, я спершу злякалася, та потім почала отримувати від цього колосальне задоволення!» – розповіла дівчина виданню.

Втім, Блейз, котра завжди вдягнена, як Барбі, але в душі почуває себе пацанкою, попри солідний семилітній досвід водіння фури, нерідко потерпає від кпинів чоловіків-колег. «Незважаючи на всі мої заслуги, чоловіки все одно бачать в мені тільки модель. Інші далекобійники називають мене «гарненькою лялечкою» і тільки підсміюються над моїм захопленням великими машинами», – обурюється дівчина. «Вони всі мені кажуть, що я не виглядаю, як типовий далекобійник. І навіть коли я демонструю їм своє водійське посвідчення, вони починають твердити, що воно фальшиве», – нарікає на колег-чоловіків міс Вільямс.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему