15 Січня 2018
Новини

Незвичайне весілля: жінка заручилася з піратом-примарою

Незвичайне весілля: жінка заручилася з піратом-примарою

Ірландка Аманда Тіг каже, що її коханий привид існує насправді, а доказом цього є те, що він може вмикати і вимикати світло, радіо, рухати предмети.

За словами 45-річної жінки, обранець розповів їй, що його звуть Джек і у нього темні шкіра та волосся. У XVIII столітті він був піратом, але через свої дії закінчив життя на пласі. Пишуть закордонні ЗМІ.

Жінка вважає, що їх звела її любов до піратської атрибутики:  сама вона підробляє аніматором та зображує Джека Горобця. Спочатку ірландка не була готова до серйозних стосунків, але її залицяльник виявився наполегливим. Тепер Аманда вважає, що ніколи не відчувала такої близькості зі своїм колишнім чоловіком, від якого народила п’ятеро дітей.

Жінка зазначила, що її не влаштовувало просто зустрічатися з Джеком. «Я сказала йому, що мені не подобається просто спати з ним, а хочеться узаконити стосунки. Адже якщо я збираюся бути з кимось довго, то маю право на шлюб», – пояснила вона своє рішення про заручини.

Відтак незвичайна пара провела церемонію на невеликому човні в нейтральних водах, оскільки в Ірландії жінці відмовили в укладенні шлюбу. На весіллі був присутній медіум, щоб допомогти їм обмінятися клятвами.

До речі, сім’я Аманди підтримала її рішення. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему