14 Січня 2018
Новини

Що пророкують зірки на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Що пророкують зірки на тиждень для всіх знаків Зодіаку

У цей тиждень - з 15 по 21 січня 2018 року -  відповідальність і дисципліна допоможуть уникнути хаосу в справах, а консервативність і недовіра до нового підуть тільки на користь.

Загалом, астрологи рекомендують не починати нових справ. Не варто влаштовуватися на роботу, реєструвати бізнес, відправляти цінні речі і документи, які можуть затриматися в дорозі або зовсім загубитися. Проте, можна і навіть потрібно завершувати розпочаті справи і наводити в них порядок, відновлювати ділові стосунки зі старими партнерами, ремонтувати техніку. 

Овен

Ваше матеріальне становище на початку року багато в чому залежить від інших людей і вашої здатності долати труднощі та вирішувати проблеми. Можливі грошові відносини з окремими людьми або організаціями, взаємодопомога і взаємоконтроль. Можуть вирішуватися старі питання, що стосуються спадщини, аліментів, страховок, податків, кредитів. Нові кредити брати в цей період небажано.

Телець

Цього тижня вам  варто дотримуватися дієти, або провести профілактичні заходи. Потрібні помірні фізичні навантаження, шкідливий недолік руху, як і надмірне фізичне напруження. Можливі випадкові травми під час роботи. Травмонебезпечні ситуації найімовірніше на початку тижня.

Близнюки

Ймовірно, що на цьому тижні ви зіткнетеся з великою кількістю роботи. З одного боку, це може бути дуже вигідним. З іншого боку, надмірна завантаженість може призвести до перенапруження і поганого самопочуття. Керівникам у цей час буде простіше знайти контакт з підлеглими. Деякі з представників цього знаку можуть відчути симпатію до людини, з якою їх об'єднують ділові, робочі відносини. Можливий роман з колегою.

Рак

Користь може принести інтелектуальна діяльність, більше пов'язана з дослідженнями, ніж з викладанням. Тиждень непродуктивний в сферах, де потрібні контакти з людьми. Ділові поїздки можуть бути невдалими через прикрі випадковості помилки, затримки. Удача імовірна в перші дні тижня.Фінансові труднощі можливі в кінці тижня. 

Лев

Можлива втрата енергії, фізичне і психічне перенапруження. Вразлива нервова система, можливі простудні захворювання, порушення травлення, запальні процеси в суглобах, шкірні хвороби. Слід уникати застуд, оскільки дихальна система погано реагує на занадто холодне повітря. Тілесні ушкодження можна отримати в бійці або під час спортивних навантажень.

Діва

Для багатьох представників цього знаку зодіаку головною темою тижня можуть стати любовні відносини. Зараз ви можете закохатися або налагодити вже існуючий зв'язок. Особливо це стосується другої половини тижня. У цей період у вас є можливість істотно розширити сферу своїх контактів, не тільки особистих, але й ділових. 

Терези

Період, що змусить поставити перед собою великі цілі, у тому числі матеріальні. Але реалізувати їх буде нелегко, ситуація багато в чому статична, в'язка, примушує постійно стикатися з проблемами. Добре наводити порядок у фінансових справах на роботі і вдома, розрахувати бюджет, проаналізувати, з'ясувати, які витрати потрібні, а які ні. Найбільш ризикований у фінансовому плані тиждень.

Скорпіон

Бережіть печінку і нирки, уникайте надмірностей у їжі та питті,обмежте споживання великої кількості смаженого, жирного, копченого, солоного. Стан нервової системи може позначитися на фізичному самопочутті, багато хвороб є результатом стресів або застуд.

Стрілець

У цей період вам потрібно уважно стежити за безпекою і здоров'ям. Великий ризик інфекційних захворювань. Бережіть вуха, горло, шию. Якщо відчуєте неприємні симптоми, не відкладайте лікування — краще самостійно зверніться до лікаря. Це гарний час для осягнення секретів, вивчення таємних наук. Ви можете зрозуміти або відчути те, що недоступно іншим. Деякі представники цього знака на цьому тижні можуть відчути прилив активності, але необережні рухи в цей період здатні привести до травми.

Козеріг

Велика роль випадковостей і у всьому, що стосується вашої роботи і фінансів. Якщо ви працюєте на інших, то все залежить не від ваших зусиль, а від можливостей роботодавця. Якщо у вас свій бізнес, то там можуть виникнути не залежні від вас обставини,що заставлять змінити ваші плани. Правда, вплив не завжди буде негативним, можуть бути і матеріальні сюрпризи.

Водолій

Життєстійкість у вас висока, хоча енергійність і рухливість дещо знижена, вразлива кісткова система. Потрібно збалансоване харчування, оскільки на здоров'ї може відбитися дефіцит вітамінів і мінеральних речовин. Неуважність на початку тижня може призвести до травм.

Риби

Це гарний час для творчої, наукової, спортивної, освітньої діяльності. Якщо ви планували написати книгу, картину або зайнятися іншим видом творчої діяльності, то зараз настає слушний момент. Атмосфера цього тижня допоможе розширити свої горизонти. Займіться самоосвітою — вивчення інших культур в цей час може принести вам задоволення, і користь. Найкраше, якщо ви зробите це у подорожі. Для далеких поїздок цей період сприятливий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали