12 Січня 2018
Новини

Один з найбажаніших холостяків України одружується

Один з найбажаніших холостяків України одружується

Mama Rika (раніше відома як співачка Еріка) на офіційній сторінці в Instagram повідомила шанувальникам радісну звістку – її коханий, актор Сергій Середа, наважився зробити пропозицію.

Пара познайомилася, працюючи разом ведучими в одному музичному шоу. Роман у молодих людей розвивався дуже швидко. Відразу після знайомства Сергій запросив Настю в Одесу, де дружні стосунки перелились у романтичні. Офіційно парочка оголосила про свій роман у 2016 році. Молоді люди не приховували відносин і ділилися фотографіями в соціальних мережах.

Згодом Mama Rika та Сергій Середа разом знімались у серіалі «Одного разу в Одесі».

Нагадаємо, Анастасія Кочетова у 19 років стала фіналісткою вокального шоу «Фабрика зiрок-3», яке знімалося під керівництвом продюсера і композитора Костянтина Меладзе. Дівчина виступала під псевдонімом Еріка і виборола на шоу шосте місце. Тоді ж артистка зустрічалася з переможцем проекту Стасом Шуринсом. А 28 червня 2014 року Еріка розповіла про свій досвід лесбійського кохання.

Сергій Середа відомий загалу завдяки грі в КВК. Хлопець капітан команди «Одеські манси», яка брала участь у першому сезоні гумористичного фестивалю «Ліга сміху».

Поки що пара не повідомляє, коли саме планує зіграти весілля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему