12 Січня 2018
Новини

На Волині вимагають суворішого покарання винуватцю ДТП, який залишив підлітка інвалідом

На Волині вимагають суворішого покарання винуватцю ДТП, який залишив підлітка інвалідом

Прокуратура Волині оскаржує вирок винуватцю ДТП на вулиці Дубнівська у Луцьку, вимагаючи суворішого покарання.

Прокуратура Волинської області оскаржила в апеляційному порядку вирок Луцького міськрайонного суду у кримінальному провадженні щодо порушення 59-річним лучанином Правил безпеки дорожнього руху, внаслідок якого 16-річний потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження. Хлопець досі залишається у жахливому стані.

Нагадаємо, 8 грудня 2016 року чоловік у стані алкогольного сп’яніння (вміст алкоголю в крові становив 3,5 проміле) перебував за кермом автомобіля марки «Mercedes Benz» та рухався з боку села Підгайці в напрямку вулиці Карпенка-Карого в Луцьку.

На вулиці Дубнівській він здійснив наїзд на 16-річного пішохода, який переходив проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Водій же, не надавши йому допомоги, покинув місце пригоди, проте невдовзі зіткнувся ще з двома авто й змушений був спинитися через пошкодження свого транспортного засобу.

Суд визнав водія винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 286 та ч.1 ст. 135 Кримінального кодексу України, й призначив йому покарання у вигляді 4 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Оскаржуючи цей вирок у апеляційному порядку, прокурори вимагатимуть суворішого покарання для винуватця ДТП, ідеться в повідомленні прес-служби прокуратури області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему