11 Січня 2018
Новини

Досі тривають пошуки черкаської таксистки, яка зникла на Різдво

Досі тривають пошуки черкаської таксистки, яка зникла на Різдво

Як стало відомо сьогодні, черкаські правоохоронці не підтверджують версію про те, що в річці з численними ножовими пораненнями знайшли тіло жінки-таксиста та продовжують її пошуки. Пише Укрінформ.

«У нас немає інформації про начебто знайдене в річці тіло жінки-таксиста, яка зникла на Різдво. Працівники поліції Черкаської області проводять всі необхідні слідчо-оперативно розшукові заходи щодо встановлення її місцезнаходження», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби ГУНП у Черкаській області, наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно до правоохоронців Черкаського відділу поліції звернулась місцева жителька із заявою про зникнення своєї матері, яка працювала таксистом в одного із перевізників у місті Черкаси. Донька розповіла, що мати 7 січня цього року виїхала на автомобілі Mercedes Vito білого кольору, але наступного дня, 8 січня на зв'язок уже не вийшла.

Терміново на території обслуговування Черкаської області було введено в дію оперативний план «Перехват». Працівники поліції знайшли автівку, але жінки там не виявилось.

З’ясувалося, що таксистка востаннє виходила на зв’язок з близькими о 19:45 напередодні зникнення. Близько 4-ї ранку 8 січня у Черкасах біля дитячого парку «Казка» вона взяла двох чоловіків, яким було треба їхати до Сміли. Відтоді місцезнаходження жінки  невідоме.

А у ЗМІ також з’явилася інформація про те, що увечері 10 січня жінку із численними ножовими пораненнями відшукали у річці Тясмин. Але правоохоронці не підтвердили цю інформацію.

Наразі Ірину шукають чисельні волонтерські групи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему