11 Січня 2018
Новини

Жінка перетворює сніданки на казкові картини

Жінка перетворює сніданки на казкові картини

Що може бути незвичайного у простому сніданку чи обіді? Навіть найбанальнішу та найбуденнішу справу можна перетворити у справжнє мистецтво. Про це знають всі, кому довелося познайомитися з роботами малазійки Саманти Лі.

Саманта, фотограф за професією, – звичайна домогосподарка та мати двох чудових донечок. Що ж її прославило на весь світ? Жінка створює дивовижні картини на тарілках.

Таке незвичне хобі домогосподарка практикує з 2008 року. Тоді Саманта, будучи вагітною другою дитиною, намагалася привчити старшу донечку, в якої був поганий апетит, їсти самостійно. Для цього з простої їжі вона робила кумедні картинки, які привертали увагу малечі.

Згодом вона почала викладати фото їжі на власному кулінарному блозі, де детально описувала, як створити той чи інший шедевр. На кожну картину вона витрачає близько години і користується лише зубочистками та ножицями. Перед тим, як приступити до приготування, матуся робить ескіз, аби уникнути великої кількості харчових відходів.

У Саманти немає диплому художника чи повара. Всі її малюнки живуть не більше від декількох годин і ніколи не покидали кухні. Сьогодні жінка зізнається, що обговорення меню у її сім’ї перетворюється в справжнє свято. Дівчатка вирішують, яких героїв хочуть бачити на тарілці цього дня. І справді, на картинах художниці час від часу з’являються відомі персонажі. Серед них були Гаррі Поттер, Одрі Хепберн та Чарлі Чаплін.

Як вона сама характеризує свою роботу? «Я готую. Я фотографую. Діти їдять». За словами пані Лі, секрет її успіху у трьох простих речах: час, терплячість та натхнення.

Нині Саманта займається організацією дитячих свят та продовжує створювати оригінальні шедеври для свої донечок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему