11 Січня 2018
Новини

Секс-ляльки можуть витіснити жінок у борделях

Секс-ляльки можуть витіснити жінок у борделях

Нещодавно німецькі вчені оприлюднили цікаву статистику, згідно з якою кожен п’ятий німець мріє про секс-ляльку, аби задовольнити свої інтимні бажання.

Вже давно не секрет, що такі ляльки є у публічних будинках Австрії та Німеччини. Більше того, у борделях останнім часом активно впроваджують роботів-ляльок. Варто зазначити, що німці позитивно оцінюють такі зміни, а кожен п’ятий відверто зізнається про те, що хоче придбати штучного інтимного партнера. Це опитування також показало, що 1 з 20 жителів Німеччини навіть зможе закохатись у секс-робота, який максимально нагадує людину.

Згідно з опитуванням, більше як половина пар не заперечує проти того, щоб їхній партнер займався сексом з роботом, а 20% респондентів уже розглядали можливість купівлі такої іграшки.

Цікаво, що останніми роками все популярнішими стають ляльки, які мають інтелект і можуть імітувати оргазм та впізнають господаря.

Секс-ляльки в цей час використовуються в законних публічних будинках в Австрії та Німеччині. З огляду на це вчені вважають, що зовсім скоро андроїди зможуть повністю замінити живих людей у публічних будинках.

Зокрема, бордель, де працюють лише ляльки, вже відкрили у Іспанії та німецькому місті Дортмунд. В Іспанії є чотири «працівниці», за годину з якими господарка просить 86 доларів. У Німеччині ціни дещо нижчі – 80 доларів за годину. А от у Китаї якийсь час працював мобільний додаток, який дозволяв брати секс-ляльки напрокат. Сервіс пропрацював два дні, а потім був закритий на вимогу влади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали