10 Січня 2018
Новини

Навколо блогера, який зняв і виклав на YouTube відео із трупом самовбивці розгортається скандал

Навколо блогера, який зняв і виклав на YouTube відео із трупом самовбивці розгортається скандал

Користувачі мережі почали вимагати в адміністрації YouTube видалити канал популярного американського відеоблогера Логана Пола за зйомки тіла людини, яка вчинила суїцид.  Про це повідомляє buzzfeed.com.

Обурення глядачів викликала поведінка Пола, який під час поїздки у Японію відвідав ліс Аокігахара (ліс самогубців). На відео блогер з друзями знаходять тіло мерця і неоднозначно реагують на знахідку - жартують і сміються.

Після шквалу гнівних коментарів Полу довелося видалити ролик і навіть записати кілька вибачень.

«Я не очікую вашого пробачення, я просто хочу вибачитися», - заявив він на відео, яке набрало понад мільйон дізлайків і тисячі негативних відгуків.

У результаті незадоволеним користувачам довелося безпосередньо звертатися до YouTube з вимогою видалити канал Пола з 15 мільйонами передплатників. Проте, представники відеохостингу обмежилися лише зверненням до користувачів.

«Ми засмучені тим, що це відео було завантажено на нашій платформі. Самогубство - це не жарт, за рахунок якої можна набирати перегляди. Пол порушив правила нашої спільноти, і ми будемо діяти відповідно», - заявили вони, не зробивши ніяких конкретних дій.

У відповідь на це тисячі користувачів YouTube розкритикували адміністрацію за бездіяльність і «безглузді вибачення», а також звинуватили її в небажанні втрачати вкрай прибутковий для відеохостингу канал Пола.

За даними Forbes, Логан Пол увійшов до п'ятірки найбільш високооплачуваних YouTube-блогерів 2017 року: за рік він заробив 12,5 мільйона доларів, зайнявши четверте місце в списку і обігнавши колись найбагатшого блогера Фелікса Чельберга, відомого під ніком PewDiePie.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали