10 Січня 2018
Новини

За загадкових обставин померла 20-річна порнозірка (Фото 18+)

За загадкових обставин померла 20-річна порнозірка (Фото 18+)

В неділю, 7 січня, у Лас-Вегасі знайшли мертвою 20-річну порнозірку Олівію Нову.

Таку заяву зробили в порноагентстві LA Direct Models. Також у цій компанії прокоментували ситуацію, зазначивши, що працювали з Олівією недовго і єдине, що можуть про неї сказати, то це те, що вона була милою та доброзичливою дівчиною.

В агентстві підкреслили, що смерть артистки стала для всіх повною несподіванкою. Нині правоохоронці встановлюють причини швидкої кончини. Сім’я порнозірки вже проінформована про те, що сталося.

На Різдво, 25 грудня, Олівія написала на своїй сторінці в Twitter, що почуває себе дуже самотньою. За декілька днів до цього вона повернулася зі зйомок з Праги та Парижа. Також відомо, що дівчина хотіла змінити агентство.

Олівія Нова народилася в Міннесоті. Її справжнє ім’я Алексіс. Кар’єру у «фільмах для дорослих» дівчина розпочала у березні 2017 року. За цей час вона встигла взяти участь у зйомках для Brazzers, Naughty America, FTV Girls, New Sensations і Digital Sin.

Варто зазначити, Олівія Нова стала четвертою порнозіркою, яка померла за останні три місяці. У листопаді померла уві сні Шайла Стайлз. Їй було 35 років. За рік до цього вона завершила кар’єру порноактриси. У грудні від передозування наркотиків загинула 31-річна Тьюрі Лав. Того ж місяця повісилася 23-річна Огест Еймес. Причина самогубства точно не встановлена, проте відомо, що в актриси був серйозний конфлікт з продюсерами. Вона відмовлялася зніматися з гомосексуалістами, за що її звинуватили у гомофобії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему