10 Січня 2018
Новини

10 січня: кого привітати з Днем ангела

10 січня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Петро, Аркадій, Давид.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ПЕТРО

Ім’я походить від давньогрецького слова «Петра», що означає «стрімка кам’яна брила».

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків запитаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам варто віддати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту вчителям. Замолоду часто колекціонує фотографії артистів і музичні записи співаків.

АРКАДІЙ

Ім’я Аркадій має грецьке походження – «щасливий», «блаженний», бо територія Аркадія асоціювалася колись зі щасливим і легким життям. Аркадій – це творча людина. У нього пристрасна душа, яка зневажає монотонність, його енергійність і бажання весь час діяти знаходять будь-яку мотивацію, щоб рухатися вперед. У нього багата уява, він рідко сумує, але його активність може мати різні для нього наслідки. У дитинстві Аркадія краще виховувати за чітко визначеними принципами. Аркадію подобається бути визнаним і корисним. Він має авторитет як і у веселої молоді, так і у наукової інтелігенції. У справах сердечних Аркадію найскладніше, він дуже схильний до спокус і любить увагу, тому часто не відрізняє флірту від справжніх і щирих почуттів. Аркадій шукає чарівну супутницю, яка буде робити його світ саме таким, який йому найбільш комфортний.  Аркадій більш прихильний до творчих професій, може стати як актором, так і журналістом, а знання психології дають йому прекрасний шанс зробити кар’єру дипломата.

ДАВИД

Означає «улюблений», «улюбленець».

У дитинстві Давид зростає врівноваженим, упевненим у собі хлопчиком. Він досить добродушний, але в потрібні моменти демонструє сильну волю. Маленький Давид володіє даром переконання не тільки однолітків, але і дорослих. У нього багато друзів, які легко визнають його лідерство.

Давид рідко буває жадібним, заздрісним і злопам’ятним. При цьому він трохи егоїстичний, потребує частих похвал. Чоловік не терпить брехні, намагається не спілкуватися з тими людьми, яких запідозрить в обмані. Цінує тонке почуття гумору, сам уміло користується іронією.

Досить запальний, емоційний чоловік, він, утім, швидко відходить, не таїть довго образу. В нього, як правило, багато друзів, які завжди можуть розраховувати на його підтримку. Хоча нерідко через них Давид потрапляє в неприємні ситуації.

Чоловік, що має це ім’я, часто буває романтиком. Він дуже любить подорожі, пригоди, особливо ті, які проводить у великій компанії друзів. У справах він виявляє обачність і обережність, нічого не робить необдумано. Можливо, завдяки цій якості Давид часто досягає великих успіхів у житті. Він створює враження інтелігентного, ерудованого чоловіка, який може підтримати розмову на будь-яку тему. Це допомагає Давиду встановлювати необхідні зв’язки, заводити корисні знайомства.

В характеристиці імені Давид зазначається, що чоловік з таким ім’ям найбільше цінує сім’ю. Зазвичай його дружиною стає красива, розумна жінка, яка володіє сильною волею і здатна надавати підтримку в усіх його справах. Для нього важливо, щоб дружина не скупилася на ласку, слова похвали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему