8 Січня 2018
Новини

Волочкова знову дивує: відвертий шпагат у лазні (фото, відео)

Волочкова знову дивує: відвертий шпагат у лазні (фото, відео)

Відома балерина РФ Анастасія Волочкова вкотре викликала обговорення в Мережі, цього разу – через своє відверте фото в лазні – повідомляє Вести.

Так, думки підписників балерини розійшлися на рахунок такої неординарної пози в банній обстановці. «Всі знають, що ви пластична, але це фото – явний перебір», – пише один користувач.

«Ну, припустимо, ви собі подобаєтесь, але чому ви завжди розчепірена, ще не вистачало гінекологічного крісла, навіщо всім розглядати ваше нутро? Чому б не спробувати тренувати інтелект, а не «Марьванну»?» – обурюється інший.

«Так дратують оголення і паскудство, а не сама Волочкова. Хоча... Синонім дурості зараз знаєте який? Бузова. А вульгарщини – Волочкова», – стверджує третій.

«Зав’язуй з бухлом, невже себе в дзеркало не бачиш? Страшна, запійна», – засипають танцівницю «компліментами» підписники.

«Бідна дочка Аріадна, така ж виросте», – пророкують юзери.

«Настю, ти молодець! Я захоплююся твоєю працьовитістю», – на противагу купі докорів, Волочкова отримала і слова підтримки.

Волочкова знову дивує: відвертий шпагат у лазні (фото, відео)

Як видно з коментарів, реакція людей абсолютно різна, хтось критикує Волочкову, комусь шкода доньку балерини, а хтось захоплюється і підтримує її.

Раніше Волочкова заявила про намір подати до суду на свого колишнього коханця, бізнесмена Чермена Дзотова, за публікацію фотографій, на яких зафіксовано, як вони займаються сексом. При цьому саму Волочкову звинуватили в проституції.

А днями балерина розповіла про нове захоплення в новорічні свята. Так, Волочкова знайшла нове застосування своєму фірмовому шпагату. Вона розмістила в Instagram відеоролик, на якому катається на подушці з мармурових сходів у себе вдома. Їх колишня прима вирішила використовувати замість гірки.

Балерина заявила, що тільки зараз зрозуміла, навіщо їй потрібні ці сходи. Разом зі своєю дочкою вона вирішила таким чином попустувати. Судячи з кадрів, кілька разів Волочкова на шпагаті скотилася із цих сходів. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему