6 Січня 2019
Новини

6 січня: кого привітати з Днем ангела

6 січня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Євгенія, Клавдія, Микола.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ЄВГЕНІЯ

Ім’я Євгенія – це жіноча форма чоловічого імені Євген, у перекладі з давньогрецької мови означає «благородна», «високошляхетна», «нащадок шляхетного роду».

Жінка з таким ім’ям пристрасна, абсолютно не знайома з поняттям самообмеження, її інтуїція не відчуває небезпеки, що наближається. Якщо Євгенія щось почала, її неможливо зупинити, навіть якщо ця справа веде в прірву. Також вона досить честолюбна. Багато людей часто не може пояснити вчинки Євгенії. Досягнувши середнього віку, Євгенія може почати втрачати інтерес до життя, в ній народжується погана риса – лінь. Вона провадить малорухливий спосіб життя і часто скаржиться на захворювання, яких здебільшого не існує. Нерідко ображається на рідних і близьких людей за те, що ті не приділяють їй уваги.

Однак найчастіше Євгенія гостинна і добра, володіє хорошим інтелектом і прекрасним художнім смаком. Вона може досягти успіху в юриспруденції, медицині та на роботі адміністративного характеру. Євгенія з легкістю змінює місце роботи і ніколи ні про що не шкодує.

У Євгенії є талант, який допомагає їй проникнути у внутрішній світ і зрозуміти почуття свого партнера. Не кожен чоловік може задовольнити її, але вона завжди постарається підбадьорити. Тому, перебуваючи поруч із такою жінкою, партнер не перестає відчувати себе чоловіком. Євгенія дуже любить дітей, а діти, в свою чергу, завжди відповідають їй взаємністю, хоча і побоюються її. Домашнє господарство не можна назвати її покликанням, але якщо у неї раптом з’явиться бажання, вона приготує дуже смачну страву і вишукано накриє стіл.

КЛАВДІЯ

Ім’я Клавдія є жіночою формою чоловічого імені Клавдій. Назва походить від латинського кореня «claudus», що означає «кульгати». У Стародавньому Римі це було родове ім’я.

Лагідно Клавдію можна назвати Клавою. Іноді також трапляється звернення Клаша, яке також використовується як жаргонізм. За темпераментом Клавдія зазвичай флегматик. Жінці з таким ім’ям властиві врівноваженість, спокій, працьовитість. Вона завжди швидко пристосовується до мінливих обставин. Упевненість у собі та в своїй чарівності відрізняє Клавдію від інших жінок. Але в той же час їй не вистачає потрібної інтуїції, а уява слабо розвинена. Вона зовсім не схильна до допитливості, хоча мислення у неї має аналітичний ухил. Ця жінка володіє досить непоганою пам’яттю і здатна запам’ятовувати все, що відбувається навколо неї, в найдрібніших подробицях. Часто Клавдія має високу думку про себе. Якщо виникають якісь проблеми, вона ніколи не стане обтяжувати ними своїх рідних. Однак сама завжди вислухає. Стійко переносить будь-які невдачі, що трапляються їй на шляху. Часто через відсутність почуття такту або дипломатичності Клавдія каже прямо те, що думає, не переживаючи при цьому про якісь наслідки. З плином років, частіше до старості, така риса характеру, як правило, зникає. Клавдія абсолютно розкута жінка, але вона не порушуватиме загальновідомі моральні норми. Клавдія схильна часто міняти місце роботи, а обов’язки, пов’язані з посадою, як правило, виконує лише з почуття обов’язку. Її абсолютно не приваблює кар’єрний ріст, і вона не прагне до нього. Вона зовсім не любить бути самотньою, тому спілкування з різними людьми для неї просто необхідність.  

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як «переможець народів».

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не дістає з капризами батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його вирізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Врівноважений, працьовитий і працездатний. Микола може опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі побоюватимуться його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему