5 Січня 2018
Новини

Пілота лайнера розчавило дверима літака

Пілота лайнера розчавило дверима літака

Стався трагічний інцидент напередодні, 4 січня, у Фінляндії. Борт, де сталося лихо, зареєстрований у Києві.

У аеропорту фінського міста Кіттиля сталася надзвичайна подія: в результаті нещасного випадку загинув пілот. Капітана приватного літака розчавило дверима повітряного судна. Про це повідомляє місцеве інтернет-видання Svenska.

Стався трагічний інцидент учора, в четвер, 4 січня. За інформацією правоохоронних органів, пілот 2-місного лайнера марки Gulfstream G150 якраз заходив у кабіну, коли двері раптово захлопнулися. Повідомляється, що від одержаних ушкоджень льотчик загинув на місці. Загиблий – 50-літній громадянин Федеративної Республіки Німеччина. Окрім пілота, нікого в той момент в літаку не було.

«Окремі частини дверей літака через неполадку відкинуло на кілька десятків метрів, – розповіла місцевим тележурналістам речниця бюро із розслідувань надзвичайних подій на авіатранспорті Сакарі Лауріала. – Щось сталося на борті. Є і інші нез’ясовані питання щодо цього трагічного випадку. Триває слідство».

Відомо, що літак був випущений у 2012 році та є власністю австрійського перевізника Skyline Aviation, проте був зареєстрований у Києві. Компанія-власниця здала повітряне судно у лізинг в Україну. Кого обслуговував цей приватний борт – не повідомляється. У Фінляндію лайнер прибув із столиці РФ Москви.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему