5 Січня 2018
Новини

Це вже не модно: які речі у 2018 році краще викинути

Це вже не модно: які речі у 2018 році краще викинути

У вашому гардеробі досі є угі, ви не вилазите зі шкіряних легінсів і не уявляєте життя без улюбленого рюкзака? Даремно! Все це пора подарувати менш модним подружкам або прибрати на високу полицю шафи і благополучно забути. Які речі стали справжніми антитрендами 2018 року?

1. Натуральне хутро. Використовуйте його еко-аналог у всіх предметах гардеробу: починаючи від шуб і закінчуючи аксесуарами. У 2018 році глобальний тренд на штучне хутро, і ваше улюблене норкове манто ну точно в нього не впишеться.

2. Дуже високий каблук – про 10 – 12 сантиметрів доведеться забути. Віддайте перевагу нижчому і товстішому каблуку або каблуку-чарочці.

3. Кросівки на високій платформі, які увійшли в наше життя в 2016-му, через два роки вийшли з моди. Замініть їх на лімітовані, оригінальні моделі від топових виробників.

4. Скажіть «ні» рюкзакам. Зараз вони сильно поступаються поясним сумкам, останні бувають з різних матеріалів: прозорі, шкіряні, під срібло, з пластику. В 2018 році поясні сумки можуть стати досить дорогим аксесуаром – з вишивкою і різними декоративними елементами.

5. Великі прикраси поступово втрачають актуальність, найімовірніше, переможе мінімалізм. Звичайно, правило пропорційності ніхто не відміняв (мініатюрним дівчатам підходять невеликі аксесуари, великим – великі), проте сережки-люстри і масивні кольє відходять на другий план.

6. Майки з принтами. У 2017 році всі слідували модним показам і купували майки з різними гаслами, брендами і фразами. У 2018 році краще віддавати перевагу більш лаконічним моделям.

7. Угі. На жаль, національна любов до них усе ніяк не мине. Однак у році, що настав, носити таке взуття – це явний антитренд.

8. Сліпони з бантами і балетки з круглим носом. Не знаєте, чим замінити це взуття? Все просто: на допомогу прийдуть моделі з гострим носом і невисоким каблуком, буквально 0,5 – 1 сантиметр.

9. Джинси скіні і слім поступилися місцем моделям mom. Висока посадка вже давно витіснила низьку.

10. Пальто oversize вже не на піку своєї популярності, але не можна сказати, що їх варто викинути з гардеробу і ні в якому разі не носити. Для більшості дівчат це універсальна модель. Але якщо ви хочете бути в тренді, замініть oversize на пальто з запахом.

11. Великі сумки намагалися повернутися в 2017 році, але безуспішно. Тренд комфортності переміг: все-таки міський стиль прагне до економії простору. Домінують мініатюрні моделі.

12. Легінси зі шкіри. Був час, коли їх носили всі підряд! Але це вже моветон, особливо коли ви натягаєте светр на попу.

13. Джинсові міні-спідниці - антитренд. Так, була спроба повернути їх, але в підсумку прижилися лише моделі міді та максі, з вишивкою і розрізами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему