2 Січня 2018
Новини

Вбивство Ноздровської взято під особистий контроль керівництвом МВС та Нацполіції

Вбивство Ноздровської взято під особистий контроль керівництвом МВС та Нацполіції

Перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін заявив, що розслідування у справі вбивства Ірини Ноздровської взято на контроль міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та головою Нацполіціі Сергієм Князєвим. 

Йдеться на сторінці facebook  МВС України.

«Не потребують оголошення та обговорення результати проведення оперативно-розшукових та слідчих дій до винесення вироку суду. На теперішній час тривають активні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення обставин скоєного вбивства і особи чи осіб, які його скоїли. Створена оперативно-слідча група, до складу якої війшли працівники Головного слідчого управління та Департаменту карного розшуку Нацполіції», - сказав В’ячеслав Аброськін. 

За його словами, задля розкриття злочину поліція використовує всі можливі інструменти, які надані законодавством України.

Нагадаємо, 1 січня біля села Демидів Вишгородського району, що на Київщині, було знайдено оголений труп Ірини Ноздровської. Основною версією зникнення називали її участь як юриста в справі про аварію, в якій загинула її рідна сестра.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему