2 Січня 2018
Новини

Луцька поліція спростовує інформацію про викрадення дітей

Луцька поліція спростовує інформацію про викрадення дітей

«Повідомляємо, що вказана інформація не відповідає дійсності», - інформують у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нещодавно в Мережі  з’явилися дописи про викрадення в обласному центрі Волині дітей. У публікації йшлося про те, що 28 грудня, на 40-у кварталі між автостанцією №1 і Варшавським ринком, невідомі, нібито, викрали двох дітей.

Також у повідомленні йдеться, що працівники ювенальної превенції, дільничні офіцери поліції спільно із працівниками із служби у справах дітей Луцької міськради на виконання відповідного доручення Луцького відділу поліції проводили на території автобусної станції № 1, Завокзального ринку обласного центру і прилеглих територій превентивні заходи.

«Близько 12 години на території автостанції №1 у Луцьку профілактична група виявила малолітніх дітей, дівчинку і хлопчика, які перебували без батьків. Діти пояснили, що приїхали із Рожищенського району з метою випрошування грошей на їжу. Діти категорично відмовилися надавати інформацію про батьків», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особи малолітніх. Після чого служба у справах дітей Луцької міськради на підставі самовільного залишення місця постійного проживання та бродяжництва доправила їх до притулку для дітей у місті Рожище. 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему