29 Грудня 2017
Новини

Глава Apple отримав підвищену премію після скандалу з iPhone

Глава Apple отримав підвищену премію після скандалу з iPhone

Премія глави Apple Тіма Кука за 2017 рік зросла на 74 відсотки. Пишуть ЗМІ.

Річна винагорода Кука складається із заробітної плати в 3,06 мільйона доларів, бонусу за підсумками року – 9,33 мільйона доларів і пакета акцій компанії – 89,2 мільйона доларів. Премію виконавчий директор Apple отримав за зростання продажів. А всього він заробив за рік 102 мільйони доларів.

Також усі п’ять топ-менеджерів компанії отримали премії по 3,11 мільйона доларів. Разом із зарплатою і акціями річна винагорода кожного досягла 24,2 мільйона доларів. Фінансові показники корпорації багато в чому покращилися завдяки виходу моделі iPhone X.

У грудні 2017 року корпорація Apple зізналася в зниженні продуктивності iPhone зі старими акумуляторами. Це робилося виключно для запобігання самовільному вимкненню апарата при високому навантаженні, відзначали в компанії. Розробники будуть і далі впроваджувати цю функцію. З виходом iOS 11.2 вона з’явилася на iPhone 7.

У серпні 2017 року агентство Bloomberg повідомило про те, що Тім Кук отримав винагороду у вигляді 560 тисяч акцій Apple, половина з яких прив’язана до показників компанії. Їх загальна вартість сягнула близько 89,2 мільйона доларів. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали