27 Грудня 2017
Новини

Чужих дітей не буває – свято, яке влаштували дітям у Луцьку

Чужих дітей не буває – свято, яке влаштували дітям у Луцьку

Завершився другий етап благодійного проекту «Чужих дітей не буває».

У рамках щорічного проекту «Чужих дітей не буває» відбулася святкова програма із фуршетом, де кожен мав змогу отримати подарунковий набір, а сім’ї, що опинилися у скрутній ситуації, отримали продуктові набори. Про це повідомили організатори.

«Починаючи із січня 2006 року, коли концертна програма вперше відбулась у кінотеатрі «Промінь» і зібрала понад 1600 дітей-учасників, завдяки спільним зусиллям молодіжних організацій, сприянню органів місцевої влади, активній участі та допомозі меценатів та інших добровольців, щорічно проводяться аналогічні урочисті заходи напередодні Різдвяних свят», – йдеться в повідомленні.

Та і цього року ВОГО «Ми плюс» за традицією влаштувала святкову програму з подарунками та фуршетом. Веселі пісні від дітей, колядки та танці – так усі разом раділи народженню Спасителя світу Ісуса Христа. Було роздано 60 продуктових наборів, 300 солодких подарунків. І далі акція переростає у поїздки у притулок для неповнолітніх у м. Рожище, санаторій Дачне, інтернат у смт Клевань і грандіозний спектакль «Різдвяна пісня в прозі», що відбудеться 9 січня у Палаці культури м. Луцьк.

ВОГО «Ми плюс» запрошують долучитися до свята кожного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему