22 Грудня 2017
Новини

Небезпечно для геніталій: як швидко спуститися ескалатором

Небезпечно для геніталій: як швидко спуститися ескалатором

Днями Мережу підірвав ролик, на якому житель Туманного Альбіону продемонстрував дещо дивний, але ефектний спосіб спуститись ескалатором в метро.

Цей кумедний випадок зафіксували камери минулого вівторка, 20 грудня, в метро Лондона. П’яний молодик (як пізніше з’ясувалося, працівник мережі супермаркетів ASDA) надумав оригінально спуститися ескалатором, та все пішло не так, як він собі думав. Про це пише «Дейлі Мейл».

Очевидно, жителя Лондона дратувало те, як помалу рухаються сходи ескалатора в метрополітені британської столиці, раз він вирішив суттєво пришвидшити свій спуск. Правда, дехто з глядачів цього ролика вважає, що британець вигадав скоріше не спосіб, як швидко спуститися ескалатором, а новий рецепт «яєчні». Адже те, як він обігнав інших користувачів підземки, що повільно спускалися рухомими сходами, загрожує травмами… геніталіям.  Молодий чоловік вирішив спуститися по смузі, яка розділяє сходи ескалатора, як по гладенькій сніговій гірці. Та натомість нашкодив власному чоловічому достоїнству, в прямому і переносному розумінні.

Як розказав головний герой ролика пізніше англійському виданню, в момент своєї витівки він ніякого болю не відчув, оскільки велика кількість випитого ним до того алкоголю подіяла як анестезія. Зате на ранок із похміллям до нього прийшли і больові відчуття в ключових частинах тіла. В підсумку останніх два дні він не на роботу не виходив: зализує рани вдома.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему