22 Грудня 2017
Новини

Врятували гігантську черепаху, яка дрейфувала на купі кокаїну

Врятували гігантську черепаху, яка дрейфувала на купі кокаїну

Гігантську морську черепаху довелося рятувати американській береговій охороні. Причому це був не рядовий порятунок  тварини. Черепаха заплуталася в мотузці, якої були скріплені пакунки з кокаїном. А вартість виловленої з води «наркоти» перевалює за 53 мільйони доларів!

Співробітники берегової охорони США провели спецоперацію з порятунку гігантської черепахи. Бідолаха заплуталася в мотузці, яка скріплювала між собою 26 пакунків із кокаїном і дрейфувала в океані на купі наркотиків загальною вартістю 53 мільйони «баксів». Про це пише видання People.

Минулого вівторка берегова охорона міста Кі-Вест, що в штаті Флорида, здійснюючи рейд прибережними водами, натрапила на незвичну знахідку. Велетенська черепаха борсалася серед якихось підозрілих прямокутних пакунків, не в силі виплутатися з мотузки, що їх з’єднувала. Пізніше з’ясувалося, що в цих пачках був наркотик – кокаїн загальною масою 1,800 фунтів, вартість якого експерти оцінили в 53 мільйони доларів.

Як повідомляють у береговій охороні, черепаха істотно постраждала через наркоділків, які «сплавляли» товар океаном. У морської мешканки пошкоджені через тертя об мотузку плавники і шия. Команда рятувальників акуратно вивільнила тварину з мотузяної пастки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему