21 Грудня 2017
Новини

Логотип для чемпіонату з шахів змалювали з «Камасутри»?

Логотип для чемпіонату з шахів змалювали з «Камасутри»?

Організатори чемпіонату світу з шахів опублікували логотип, який буде на всіх плакатах і матеріалах, пов'язаних з турніром. І у багатьох до нього одне і теж запитання: як його показувати у пристойних місцях, адже він ніби «зійшов» зі сторінок «Камасутри».

Поза «ножиці» не дуже зручна, коли мова йде про гру в шахи. Але і це не головна помилка в логотипі – пише medialeaks.ru.

Міжнародна шахова федерація ФІДЕ існує з 1924 року і з часів свого заснування проводить різні змагання гросмейстерів - серед них і чемпіонат світу з шахів. Щоразу до організації такої великої події підходять з усією можливою серйозністю, в тому числі і до логотипу, який повинен відповідати змагання інтелігентів. У ФІДЕ навіть є список своєрідних критеріїв для логотипів чемпіонату.

Тому багатьох дуже здивував один з останніх анонсів ФІДЕ. Організація представила логотип чемпіонату світу з шахів, який відбудеться в листопаді наступного року в Лондоні.

Як зазначають організатори чемпіонату в прес-релізі, логотип таким і повинен бути: «Ми рідко знаходимо час подумати про бренд чемпіонату світу з шахів, тому що нас більше цікавлять гравці. Але чемпіонат світу як найважливіша подія, яка визначає, хто є найрозумнішою людиною на планеті, згадується набагато частіше, ніж будь-який інший професійний турнір. Це впливає на нашу політику, бізнес та, звичайно ж, дизайн. Як організатори матчу ми вже більше року працюємо з художниками і дизайнерами, щоб розробити ідеальний ключовий візуал, образ, який буде пов'язаний з ЧС-2018 і який буде зображений на плакатах, зовнішніх дисплеях, буде використовуватися в дизайні майданчиків, медіа, трансляціях і багато іншого».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали