21 Грудня 2017
Новини

Мерайя Кері «вибила» у нареченого 10 мільйонів доларів

Мерайя Кері «вибила» у нареченого 10 мільйонів доларів

Американська поп-зірка Мерайя Кері примудрилася домогтися виплати «відступних» від колишнього нареченого Джеймса Пакера.

Мільярдер погодився виплатити їй, за даними ЗМІ, від 5 до 10 мільйонів доларів компенсації за розрив їхніх заручин. Крім того, співачка залишить собі кільце з величезним діамантом вартістю сім мільйонів доларів, яке подарував напечений.

Пакер ще може вважати, що дешево відбувся. Спочатку 48-річна поп-діва вимагала від нього 50 мільйонів. За її словами, вона пішла заради нього на великі жертви, змінивши своє звичне життя. Зокрема, переїхала з Нью-Йорка в Лос-Анджелес. Мерайя також заявляла про якийсь «жахливий вчинок» Джеймса щодо її асистентки на яхті в Греції. Через цей загадковий інцидент Кері була змушена скасувати частину своїх запланованих концертів, через що втратила великої суми грошей.

Двічі розлучена Кері і Джеймс Пакер почали зустрічатися влітку 2015 року. У січні 2016 року пара оголосила про свої заручини, а в вересні того ж року – зі скандалом розлучилася. Пакер назвав свої стосунки зі співачкою великою помилкою.

Після розриву з Пакером Кері, у якої є шестирічні близнюки Монро і Моррокан від шлюбу з актором Ніком Кенноном, зустрічалася з 34-річним танцівником Брайаном Танака.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему