21 Грудня 2017
Новини

За кого збирається заміж Брітні Спірс?

За кого збирається заміж Брітні Спірс?

Американська преса стверджує, що 23-річний бойфренд поп-зірки Брітні Спірс зробив їй пропозицію руки і серця в день її 36-річчя, який співачка відзначила 2 грудня. На руці Брітні було помічене кільце, дуже нагадує обручку, повідомляє видання «Факти».

«З днем народження, моя кохана та єдина! Спасибі, що залишаєшся сама собою, що показала мені, що означає по-справжньому гарна жінка і сильна мама, і найбільше спасибі за те, що ти моя. Я вважаю себе найщасливішим чоловіком на планеті!» – йшлося в привітанні Сема Асгарі, викладеному ним у соцмережі.

Спірс і уродженець Ірану Асгарі, який працює моделлю і фітнес-тренером, зустрічаються вже більше ніж рік, хоча спочатку мало хто вірив в серйозність їхніх стосунків. Брітні і Сем познайомилися під час спільних зйомок у відеокліпі до її пісні «Slumber Party» («Піжамна вечірка»). В одному з інтерв’ю Брітні, розповідаючи про їхнє знайомство, згадувала, що їм довелося довго сидіти разом, очікуючи зйомок, і, коли вони розговорилися, з’ясувалося, що у них багато спільного – наприклад, любов до суші. В результаті Сем сказав: «Нам треба якось піти і разом поїсти суші», після чого вони обмінялися номерами телефонів. А через п’ять місяців Брітні зателефонувала йому і нагадала про заплановане побачення. З тих пір вони нерозлучні.

У січні 2004 року Брітні вийшла заміж в Лас-Вегасі за свого друга дитинства Джейсона Александера. Цей шлюб був анульований через 55 годин, оскільки Брітні «не цілком усвідомлювала своїх дій». У липні 2004 року співачка заручилася з танцівником Кевіном Федерлайном – через три місяці після їхнього знайомства. Заради Брітні Кевін кинув свою цивільну дружину – актрису Шар Джексон, яка в той час була вагітна його другою дитиною. У вересні того ж року Федерлайн і Спірс зіграли весілля. Від цього шлюбу у Брітні є двоє синів – 12-річний Шон і 11-річний Джейден. У квітні 2006 року поп-зірка подала на розлучення, яке було остаточно оформлене рік потому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали