20 Грудня 2017
Новини

Відому зірку звинувачують у смерті 15-річної доньки

Відому зірку звинувачують у смерті 15-річної доньки

Дівчина наклала на себе руки, подивившись серіал, який продюсувала співачка Селену Гомес

Американець Джон Херндон, який був батьком 15–річної звинуватив відому актрису і співачку Селену Гомес у смерті доньки. Підліток наклала на себе руки, подивившись перший сезон серіалу «Тринадцять причин чому», виконавчим продюсером якого вона є, пишуть ЗМІ.

«Селена Гомес і Netflix повинні зрозуміти, що не всі можуть це сприйняти. А люди, які борються з депресією, взагалі можуть подивитися це у невдалий час і цей серіал може стати тригером», - зазначив чоловік.

А тому батько каже, що має намір судитися зі студією через те, що наразі світ побачить вже другий сезон цього серіалу.

Нагадаємо,  «Тринадцять причин чому»  -  підлітковий роман американського письменника Джея Ашера, присвячений темі самогубства. Книга стала найкращим бестселером за версією New York Times у 2011 р. За мотивами книги компанією Netflix у 2017 знятий серіал «Th1rteen R3asons Why».

Автор звернувся до теми суїциду після того, як член його родини намагався накласти на себе руки. Багато подій, що описані у книзі, засновані на реальних історіях, які зібрав автор.

По сюжету, старшокласник Клей Дженсен знаходить коробку з касетами, на яких записаний голос його однокласниці Ханни Бейкер, що покінчила життя самогубством. На касетах вона пояснює 13 причин, що підштовхнули її до суїциду. Касети вже прослухали інші персонажі, і Клей намагається зрозуміти, що ж насправді відбулося.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему