17 Грудня 2017
Новини

Чи одружиться Річард Гір утретє?

Чи одружиться Річард Гір утретє?

Голлівудський актор ймовірно уже запропонував руку і серце 34-річній Алехандре Сільві.

Улюбленець мільйонів жінок, відомий та популярний голлівудський актор Річард Гір вирішив знову стати на рушничок щастя. Цього разу 68-річний секс-символ Голівуду запропонував вийти за нього заміж своїй коханій 34-річній Алехандре Сільві.

Чарівна пара нещодавно з'явилася на червоній доріжці разом. У  Алехандре на безіменному пальці численні папараці та публіка помітили неймовірно дорогу каблучку, що може свідчити про серйозні наміри зіркової пари.  

Ні Річард, ні Алехандре поки не збираються коментувати інформацію про заручини.

Нагадаємо, Річард Гір популярний американський кіноактор, володар багатьох акторських нагород, зокрема Золотого глобуса (2003), громадський активіст.

І, хоча мільйони жінок і вважають Річарда чарівним чоловіком, любовних історій в його житті було не так вже й багато. У юності він був дуже сором'язливим, і перший серйозний роман завів тільки в 22 роки — з актрисою Пенелопою Мілфорд, з якою прожив потім п'ять років. Стільки ж тривав і його роман з бразильською художницею Сильвією Мартінс. Але ні тій, ні іншій не вдалося одружитися з Річардом.

На початку 1990-х у Гіра розпочався роман з Сінді Кроуфорд, який закінчився одруженням у 1991 році. Вони прожили в шлюбі 4 роки. В 1995 році вони розлучились.

У 1996 році Річард Гір почав зустрічатися з акторкою та колишньою моделлю Кері Лоуелл (одна з колишніх «дівчат Джеймса Бонда»), з якою взяв шлюб у 2002 році. Ще до одруження, в лютому 2000 року у них народився первісток Гомер Джеймс Джиґме Ґір.

У вересні 2013 Ґір та Лоуелл розлучились після 11 років спільного життя, вказавши причиною різні погляди на життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали