15 Грудня 2017
Новини

Нападників на відділення «Приватбанку» у Луцьку посадили за грати на 7 років

Нападників на відділення «Приватбанку» у Луцьку посадили за грати на 7 років

Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення двома мешканцями села Рованці Луцького району нападу на приміщення відділення «Приватбанку» в Луцьку.  Про це сьогодні повідомили  у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, зранку 28 січня 2017 року 23-річний раніше судимий чоловік та його 20-річний несудимий спільник, прихопивши з собою перероблений зі стартового пістолет марки Еkol, ємність з тротилом та корпус гранати Ф-1, проникли у відділення банку на вулиці Дружби Народів в обласному центрі Волині.

Підірвати банкомат зловмисникам не вдалося, тому вони взялися ламати його, проте були викриті поліцейськими. Розбійники вчинили активний спротив правоохоронцям – погрожували їм гранатою, кинули у них металевий предмет. Молодший із нападників тричі вистрілив у кожного поліцейського з пістолета. 

Працівники поліції, застосувавши табельну вогнепальну зброю, затримали зловмисників на місці вчинення злочину.

Визнавши молодиків винними у розбої з проникненням у приміщення, погрозі вбивством та насильством працівнику правоохоронного органу у зв'язку із виконанням цим працівником службових обов'язків, придбанні, зберіганні та носінні вогнепальної зброї і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 187, ч.1 ст. 345, ч. 1 ст. 263  КК України), Луцький міськрайонний суд призначив кожному з них покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему