15 Грудня 2017
Новини

Актриса з «Гри престолів» розповіла про фінал серіалу

Актриса з «Гри престолів» розповіла про фінал серіалу

Виконавиця ролі Санси Старк у серіалі «Гра престолів» Софі Тернер в інтерв’ю hollywoodreporter.com розповіла, як акторський склад відреагував на фінал останнього сезону.

Актриса зізналася, що було досить гірко і зворушливо проганяти сценарій. Тернер розповіла, що на фразі «Кінець «Гри престолів» практично всі актори розплакалися.

Зірка телесеріалу також зазначила, що весь акторський склад завжди гадав, помруть чи ні їхні персонажі в новому сезоні. Тепер, за її словами, все стало на свої місця.

«Помру я в цьому сезоні? Те, що я протрималася вже стільки часу, мені здається неймовірним, з огляду на кількість смертей у серіалі. У нас були свої теорії про те, що станеться, хто помре, а хто переможе. Тепер ми знаємо напевно. Й оригінальний сюжет виглядає як ще одна теорія», – розповіла актриса.

Раніше Тернер повідомила, що вихід нового сезону намічено на 2019 рік.

А ось актор Джейсон Момоа, який зіграв роль Кхала Дрого в серіалі «Гра престолів», вилаявся через те, що випадково дізнався подробиці фіналу останнього сезону телесаги.

Момоа пояснив, що натрапив на «спойлер» під час відвідин знімального майданчика, де він мав намір побачитися з колишніми колегами по серіалу.

«Це буде найвеличніше, що коли-небудь показували по телебаченню», – заявив актор в інтерв’ю. Він розповів, що є великим фанатом серіалу і зовсім не хотів завчасно знати, чим усе закінчиться. 

«Я вигукнув: чорт, я не хочу знати цього», – згадує Момоа.

Телесеріал «Гра престолів» знято за фентезі-циклом Джорджа Мартіна «Пісня льоду і полум’я». Серіал отримав загальне визнання за детальну розробку і несподівані повороти сюжету, зокрема загибель головних героїв. Творці серіалу одержали 38 престижних премій «Еммі». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему