15 Грудня 2017
Новини

Мати звільнила з борделів майже 10000 дівчат, але свою доньку так і не знайшла

Мати звільнила з борделів майже 10000 дівчат, але свою доньку так і не знайшла

Сильна жінка вже 15 років по всьому світу шукає викрадену доньку

Молоду жінку Марію-де лос Анхелес Верон, яка мала власну дитину й була донькою Сусани Тримарк викрали ще у 2002-му році. Зараз її доньці вже 18 років, але вона не знає своєї матері, живе з бабусею.

За всі ці довгі 15 років Сусанна зробила неймовірне – навчилася вираховувати мафіозні мережі, що займалися викраданням жінок, сутенерів, переодягалася в повій, ходила по борделях, намагаючись відшукати дочку. Пишуть численні ЗМІ.

«У дитинстві у неї відібрали матір, а у мене – дочку. У неволі Марію змусили займатися проституцією. З провінції Тукуман злочинці відправили її в провінцію Ла Ріоха, а потім перевозили з міста в місто при пособництві чиновників і місцевої поліції, щоб замести сліди. Це була дуже важка і болюча битва для мене», – розповідає Сусана.

Жінка розповіла, що на той момент, коли в неї викрали дочку, ще ніхто не говорив про торгівлю людьми і це не переслідувалося законом.

«Судові пристави гальмували видачу ордерів на обшук і документації, необхідної для початку пошуків. Весь цей час дочка перебувала в ув’язненні – в бочці з водою, в комірчині, в полі або в будинку», – зі сльозами на очах розповідає нещасна мати.

За весь час пошуків жінка зустріла дуже багато дівчат, яких обдурили і ввели в оману, а потім надалі примушуючи займатися проституцією.

«Кожен раз я залишалася ні з чим. Зупинялася в місцях, де приховували свій рід занять. І хоча вони називалися барами і кафешками, насправді це були справжнісінькі притони», – розповідає Сусанна.

Кожного разу, навідуючись в черговий бордель, жінка сподівалася знайти свою доньку, але бачила переляканих дівчат, які переживалі страшні та зловісні речі, насильство сексуальне рабство.

«Ми витягали їх звідти. Я їм казала, що це їхня єдина можливість піти. І вони бігли зі мною, моїм чоловіком і спецслужбами. Багатьох з них я приводила в свій будинок, годувала, давала їм одяг і супроводжувала до прокуратури, де вони могли заявити про насильство», – каже жінка.

Десять років тому Сусана Тримарк створила фонд імені своєї зниклої доньки Марії-де лос Анхелес. Завдяки його роботі з неволі та секрабства вдалось визволити 9558 дівчат, яких силою утримували і примушували до заняття проституцією.

Крім того, саме завдяки Сусанні в 2008 році був прийнятий закон про боротьбу проти торгівлі людьми.

Але, попри всі намагання та зусилля жінки, 15 років минуло відтоді, коли вона почала розпочала пошуки доньки. 6 років тому помер її чоловік і вона залишилася одна зі своєю онукою проти всього світу. На сьогоднішній день Сусана продовжує пошуки доньки Марії…

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему