15 Грудня 2017
Новини

Оскароносного Гоффмана звинуватили у сексуальних домаганнях до 16-річної

Оскароносного Гоффмана звинуватили у сексуальних домаганнях до 16-річної

Ще один секс-скандал розгортається у США. Цього разу фігурантом справи став оскароносний Дастін Гоффман. На його непристойну поведінку заявили три жінки, повідомляє видання ТСН.

Одна із його потенційних жертв на ім'я Корі Томас розповіла, що стала жертвою домагань Гоффмана у віці 16 років. Тоді Дастіну вже було 47 років. Він запросив на прогулянку свою дочку разом із Корі, яка була її подругою. А потім повіз дівчат до готелю, сказавши, що у них вдома ремонт.

Свою дочку Гоффман відправив додому вчити уроки і залишився наодинці з Корі. Для Корі Дастін був кумиром і вона не підозрювала в його поведінці нічого непристойного, аж поки він не відправився до душу, звідки вийшов лишень у рушнику, який з нього потім сповз. Тоді Корі вперше побачила оголеного чоловіка і перелякалася. Дастін попросив дівчину зробити йому масаж ніг. Перелякана дівчина, розгубившись, погодилась. Але потім подзвонила її матір і сказала, що приїхала за нею.

Наступна жінка Мелісса Кестер познайомилася з актором під час зйомок картини «Іштар». Мелісса дуже хотіла стати актрисою і обмінялася телефонами із Дастіном. А коли зустрілась із актором, той почав домагатися її.

«Він буквально заліз до мене в штани. І найжахливіше – це те, що я не знала, що мені робити», – розповіла Мелісса.

Ще одна жінка, яка не захотіла називати своє ім’я, розповіла, що також піддалася сексуальному насильству з боку Гоффмана під час роботи над фільмом «Іштар». «Він заліз мені в труси. Я не знала, що робити, а він просто посміхався», – каже вона.

Наразі сам Дастін Гоффман ці заяви ніяк не прокоментував. Однак його адвокат Марк Нойбауер назвав усі ці звинувачення наклепом.

Нагадаємо, що на початку листопада 80-річного Дастіна Гоффмана звинуватили у сексуальних домаганнях. При чому жертви актора на момент домагань були неповнолітніми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему