14 Грудня 2017
Новини

Клуні, зібравши на обід 14 друзів, подарував кожному по мільйону доларів

Клуні, зібравши на обід 14 друзів, подарував кожному по мільйону доларів

Всесвітньовідомий актор, зірка Голівуду, улюбленець багатьох жінок Джорж Клуні зробив щедрий подарунок своїм найближчим друзям.

Про це нещодавно розповів його друг і власник модних ресторанів і нічних клубів Ренді Гербер у телеінтерв'ю на американському каналі MSNBC. Цей дивовижний вчинок Клуні здійснив ще у 2013 році, але лише зараз про це дізнався світ.  Пишуть ЗМІ. 

За словами Гербера, Клуні запросив на обід 14 найближчих своїх друзів, серед яких був і Ренді. Гостей чекав неймовірний сюрприз: перед кожним з них на столі лежав чорний дизайнерський чемоданчик.

«Я хочу, щоб ви, друзі, знали, як багато значите в моєму житті ... Коли я приїхав в Лос-Анджелес, мені ніде було жити, і я спав у когось з вас на дивані ... Мені так пощастило, що я маю всіх вас. І я не став би тим, ким я є зараз саме без вас. Тому для мене дуже важливо подарувати вам щось, поки всі ми разом… Я хочу, щоб ви відкрили свої валізи», - заявив Джордж.

У кожній валізці був упакований мільйонів доларів готівкою у 20-доларових банкнотах.

При цьому,  далеко не всі присутні були мільйонерами. Зокрема, один з друзів Джорджа працював у барі аеропорту в Техасі і ледве забезпечував сім'ю, живучи від зарплати до зарплати, а на роботу їздив на велосипеді.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему