14 Грудня 2017
Новини

Вайнштейн не пам’ятає, як силував Хайєк зображати на камеру секс із жінкою

Вайнштейн не пам’ятає, як силував Хайєк зображати на камеру секс із жінкою

Уже колишній голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн, якого з кіношного олімпу повалили обвинувачення жінок-акторок у сексуальних домаганнях, дав відповідь на заяву актриси Сальми Хайєк.

Вайнштейн відповів на гучні звинувачення акторки Сальми Хайєк, що свого часу зіграла головну роль у його фільмі «Фріда». Про це пише Deadline.Як заявив від імені продюсера його представник, Вайнштейн зовсім не пам’ятає такого факту, що він змушував Хайєк під час роботи над картиною «Фріда» знятися в необов’язковій відвертій сцені з участю її та ще одної голої акторки. Також, на думку скандального кінодіяча, звинувачення Хайєк в тому, що потреби знімати її без одягу не було, є помилковими, адже ці кадри були дуже потрібні для повноти розкриття образу бісексуальної Фріди Кало.

Нагадаємо, раніше 51-літня мексиканська актриса у колонці видання The New York Times розповіла про багатолітні домагання з боку Вайнштейна. А також про те, як він втручався в процес зйомок «Фріди» (2002), вимагаючи, аби Сальма оголилась для сцени лесбійської любові (як відомо, художниця Фріда Кало була бісексуалкою). У своєму письмовому зізнанні Хайєк назвала Вайнштейна «особистим монстром», котрий чинив щодо неї сексуальні домагання протягом 10 років. Навіть більше – погрожував, що її уб’є.

Як пише Хайєк, Вайнштейн неодноразово чіплявся до неї з вульгарними пропозиціями «прийняти з ним душ», «дати йому подивитися, як вона миється під душем», «дозволити зробити їй масаж», «дати йому зробити їй кунілінгус і т. п.». Причому форма його домагань варіювалася від легкого загравання до прямих вимог, а якось у нападі люті він навіть пригрозив Хайєк розправою. «Я тебе уб’ю. Думаєш, не зможу?» – сказав їй продюсер, пригадує акторка. «В його очах я була не те що не людина, не актриса, – я була річ, ніхто, тіло», – написала Сальма.

Особливо боляче Хайєк від того, що певною мірою Вайнштейну вдалось отримати що він жадав. Зокрема, він змусив актрису роздягтися проти її волі для однієї зі сцен «Фріди». У разі її незгоди погрожував згорнути знімальний процес і «поховати» фільм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему