14 Грудня 2017
Новини

Путіна на прес-конференції назвали бабаєм, а йому привиділось «бай-бай»

Путіна на прес-конференції назвали бабаєм, а йому привиділось «бай-бай»

На великій прес-конференції лідера країни-агресора, що проходить у ці хвилини в російській столиці, Володимир Путін сконфузився – переплутав татарське слово з англійським, пишуть закордонні ЗМІ.

У четвер, 14 грудня, глава Російської Федерації в ході щорічної великої прес-конференції, яка підбиває підсумки року, що минає, поставив себе у незручне становище. Російський президент, спілкуючись із журналістами, переплутав слова «бабай» і «бай-бай».

Відповідаючи на запитання однієї кореспондентки, Путін згадав, що у когось на плакаті побачив напис «Путін бай-бай». Тоді як насправді на табличці красувалося «Путін бабай». Журналістка, яка тримала в руках листок, пояснила, що з татарської слово «бабай» перекладається як «дідусь» і, мовляв, саме так діти у Татарстані, звідки вона прибула, кличуть «доброго дідуся» Путіна. Тож дівчина, яка поставила главі РФ запитання про мовну політику, «прокололася» з «бабаєм» на плакаті: Путіну на порозі березневих президентських виборів уже ввижається «бай-бай».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему