12 Грудня 2017
Новини

Найдорожчі десерти світу: а ви б скуштували полуничку за $1,4 млн?!

Найдорожчі десерти світу: а ви б скуштували полуничку за $1,4 млн?!

Хочете чогось оригінального? А як вам десерт за кілька тисяч доларів?

Sultan's Golden Cake

Ціна: 1000 доларів

До складу цього тістечка входять: груша, інжир, айва, абрикоси, вимочені в ямайському ромі, ваніль із Французької Полінезії, трюфелі, карамель і французька пшениця. Десерт покривається 24 шарами їстівного золота. Десерт подають у срібній шкатулці ручної роботи, яку можна забрати з собою.

The Fortress Stilt Fisherman Indulgence

Ціна: 15 тисяч доларів

До складу цього десерту входять італійська кассата (бісквітний десерт) зі смаком лікеру Irish Cream, консервовані гранат і манго, а також сабайон, зроблений на основі шампанського Dom Perignon. Прикрашають блюдо зробленою вручну шоколадною фігуркою рибалки, який сидить верхи на жердині (так на Шрі-Ланці, а саме там виготовляють цю страву, ловлять рибу). Найважливішим декоративним елементом десерту є найчистіший аквамарин у 80 карат.

Golden Opulence Sundae

Ціна: 1000 доларів

Цей десерт складався з п’яти кульок таїтянського ванільного морозива, приготованого на основі мадагаскарської ванілі. Смаколик покритий 23 шарами їстівного золота. Також до складу входить найдорожчий шоколад «Amedei Porcelana», шоколад з бобів какао з Венесуели, а також американська золота ікра. Прикрашають скибочками маракуйї, апельсина, цукатами з екзотичними фруктами з Парижа, марципановими вишнями, трюфелями, драже зі справжнього золота і зверху поливають арманьяком. Сандей подають в келиху з кришталю Harcourt разом із золотою ложкою вагою 18 карат на перламутровою раковині.

Strawberries Arnaud

Ціна: 1,4 мільйона доларів

На перший погляд ціна за десерт з полуниці, прикрашеної вершками і м’ятою, здається зависокою. Проте спершу полуницю маринують у вині, а потім, уклавши в креманку, прикрашають перснем з 18-каратного рожевого золота, з рожевим діамантом вагою 4,71 карата і білими діамантами вагою 79 каратів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему