11 Грудня 2017
Новини

Схитрили: замість екзотичних тварин у зоопарку «жили» надувні пінгвіни

Схитрили: замість екзотичних тварин у зоопарку «жили» надувні пінгвіни

У китайському зоопарку замість живих пінгвінів були надувні фігури, причому деякі з них уже здулися

На афішах зоопарк запрошував відвідувачів відвідати екзотичних тварин зі різних куточків світу та для наочності розмістив фотографії справжніх пінгвінів, величних страусів і красивих павичів, а також інших рідкісних представників  фауни. Проте, коли люди заглядали у вольєри, там були лише пластикові надуті фігури пінгвінів замість живих тваринок. Пишуть китайські ЗМІ.

Туристи, що відвідали зоопарк у китайському місті Юйлінь, були обурені відсутністю в ньому заявлених в рекламі екзотичних тварин. Люди, які заплатили за квиток 15 юанів (приблизно 60 грн) були розчаровані й своє обурення вони масово висловили в соціальних мережах.

Вони розповідають, що у клітинах було лише кілька півнів і гусей, в акваріумі серед кинутих туристами монет сиділа одна черепаха. А у вольєрі для екзотичних тварин організатори розмістили 6 надувних пінгвінів.

Власник зоопарку на питання китайських журналістів відповів, що дізнався з новин про надувних пінгвінів у своїх вольєрах. За його словами, відповідальність за тварин несе підрядник. Зараз зоопарк закритий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему