11 Грудня 2017
Новини

Названі найбезпечніші автомобілі 2017 року

Названі найбезпечніші автомобілі 2017 року

Експерти Американського страхового інституту дорожньої безпеки (Insurance Institute for Highway Safety) склали рейтинг найбезпечніших автомобілів з модельного ряду 2017 року.  

Авто перевіряли на стійкість при фронтальному ударі з малим перекриттям (в тому числі вперше з боку пасажира), фронтальному ударі із середнім перекриттям і бічному ударі. Крім того, фахівці оцінювали міцність кузова, безпеку крісел і підголівників, зручність кріплення дитячих крісел і освітлення від фар. Виставлялися чотири оцінки: "добре", "прийнятно", "на грані" і "погано".

Отже, найвищу оцінку отримали 15 автомобілів. Моделі Kia Forte і Soul, Huyndai Santa Fe і Huyndai Santa Fe Sport отримали шість позначок "добре" і дві "прийнятно" - за безпеку переднього пасажирського місця і систему кріплення дитячих крісел.

За оцінкою експертів, дитячі місця безпечніші на автомобілях японського виробництва - Subaru Impreza, Legacy і Outback і Toyota Camry отримали шість "добре" і одну "добре +".

Семи оцінок "добре" і однією "прийнятно" удостоїлися чотири автомобілі: BMW 5 Series, Subaru WRX, Genesis G90 і Mercedes-Benz GLC.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему