Пес підключив господареві еротичний телеканал (фото)

Пес підключив господареві еротичний телеканал (фото)

Багато людей, які підключають кабельні канали для дорослих, соромляться про це говорити, а якщо їх викрити в перегляді еротичних програм, вони починають всіляко виправдовуватися.

А ось Томасу Барнсу з Північної Кароліни (США) і виправдовуватися не потрібно, адже його історія зовсім інша. Він дійсно і не думав дивитися нічого подібного, ось тільки його пес на прізвисько Марино, схопившись на диван, випадково натиснув кілька кнопок на пульті дистанційного керування, передають Новости Ю.

Далі сталося неймовірне збіг – пес набрав правильну комбінацію для того, щоб підключити господарям еротичний канал. Томас тут же подзвонив в кабельну компанію і, пояснивши, в чому справа, попросив відключити йому непотрібний канал.

На жаль, але в кінці місяця чоловік отримав рахунок за кабельне, що включав зайві 70 доларів - саме за той самий канал. Томас, який є літньою людиною і живе на пенсію і допомогу з інвалідності, вважає ці гроші дуже значними, так що він звернувся зі скаргою, але поки невідомо, чи підуть чоловікові назустріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нахабний шпигун на Волині 15 років «зливав» інформацію білорусам

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, еротика, Фото, Курйози
В тему