На мітингу під АП у Києві виник конфлікт (фото, відео)

На мітингу під АП у Києві виник конфлікт (фото, відео)

Декілька тисяч чоловік вийшли на мітинг «Зупинимо капітуляцію» біля Адміністрації президента в Києві. Під час акції сталася штовханина.

Про це повідомляє Українська правда.

Кілька тисяч людей, серед яких ветерани, волонтери, блогери вийшли з плакатами «Ні капітуляції».

Люди обурені заявами голови української делегації в ТКГ Леоніда Кучми про необхідність прописати в нових домовленостях про «режим тиші» в зоні збройного конфлікту норму «не стріляти у відповідь».

Під центральним входом до АП відбулась штовханина. Учасники акції хотіли повісили табличку «Адміністрація губернатора Малоросії», однак поліція її вирвала і порвала.

Після цього люди накинулися на поліцейського. У свою чергу, він говорить, що не дозволить символіці агресора висіти на держадміністрації.

Перед цим люди вигукували «Шлюха, виходь». Основна вимога – «Ні капітуляції та реваншу проросійським силам в Україні». Час від часу учасники акції вигукують «Кучму геть!» та «Вова, в нас іде війна, зачекає шаурма».

«Нехай допустять ветеранів до формування дорожньої карти в Мінську, інакше це буде капітуляція», - говорять ініціатори акції.

Активісти спалили білий прапор, який є символом капітуляції.

На сторінці акції в Facebook повідомляється, що метою є «введення в групу, що складає дорожню карту до Мінська, людей з ветеранів, що мають довіру у ветеранському оточенні, які б інформували про вимоги, що ставляться парламентерам в Мінську і обгрунтовували ті або інші рішення».

Станом на 19:50 учасники акції потроху розходяться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман не дозволив Зеленському звільнити половину губернаторів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: політика, акція протесту, адміністрація президента, київ
В тему