Українські політики заспівали реп: кумедне відео

Українські політики заспівали реп: кумедне відео

У соціальній мережі показали кумедний ролик, в якому під мікс деяких реп-хітів зібрані і зміксовані цитати і ляпи українських політичних і культурних діячів, а також держчиновників.

Про це повідомляє РБК-Україна.

4,5-хвилинний ролик, в тому числі, зібрав обігрування деяких фраз з виступу президента України Петра Порошенка на англійській мові щодо російської агресії в Україні. Промова була адресована президенту РФ Володимиру Путіну, якого глава української держави звинувачував у війні проти нашої країни.

«This is the war. And it's not a joke» (Це - війна. І це не жарт).

Чомусь автори жартівливих «репцитат» використовували в своєму матеріалі цю абсолютно нежартівливу тему.

Також у відео зібрані деякі епізоди полеміки політиків Олега Ляшка, Юлії Тимошенко. Звучать фрази про чихуахуа (закиди екс-прем'єра щодо переслідування), «скотиняках» (цей багатофункціональний фірмовий вираз лідера радикалів відноситься практично до всього), «чаклують колдо*бинах» (про проблеми ям на дорогах).

Автори ролика не обійшли увагою і популярний флеш-моб актора і шоумена Володимира Зеленського під назвою «Ідіть у с*аку». На кадрах солідарність з цією акцією висловлюють багато артистів - цьому відведено практично цілий «приспів».

Також показані епізоди із екс-президентом Віктором Януковичем.

Показані уривки з виступів глави МВС Арсена Авакова, нардепа Наталії Королевської і навіть є кадри з Арсенієм Яценюком, який нічого не говорить, але дуже красномовно посміхається, дізнавшись про звільнення Тимошенко.

У відеоролику, крім перерахованих епізодів, ще багато кумедних моментів з життя політикуму, представники якого в силу ряду причин, своєї експресії і харизми, нерідко створюють «політанекдоти» або навіть «меми».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали