Відлига у Луцьку: лучани шукають у кінці грудня гумові чоботи (фото)

Відлига у Луцьку: лучани шукають у кінці грудня гумові чоботи (фото)

Кілька днів поспіль у Луцьку йшов сніг. За добу випала місячна кількість опадів.

Тоді лучани відчували дискомфорт, адже комунальники, попри запевнення представників влади, що «все під контролем», не справилися зі своєю роботою.

Наслідки цього бачимо сьогодні. Плюсова температура за вікном змусила лучан залишати вдома рукавички, проте взувати гумові чоботи. Бо, відверто кажучи, лише вони можуть врятувати тих, хто наважився сьогодні пройтися містом.

Журналіст нашого видання вирішив прогулятися вулицями міста і зазирнути у Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки, аби перевірити стан доріг та доріжок під час танення снігу.

Якщо Театральний майдан та вулиця Лесі Українки очищенні від снігу (сніг лежить лише біля магазинів і деяких закладів харчування), і єдине, що очікує людей  - це невеличкі калюжі на бруківці, то вулиці – Кривий Вал, Паркова та Глушець у районі Центрального ринку затоплені талим снігом.

У парку ж видно, що сніг розчищали. Проте, трапляються ділянки, залиті водою. До прикладу, любителі прогулятися поблизу Стиру (біля центрального пляжу), навряд чи без гумових чобіт зможуть піднятися на сходинки і спуститися до річки.

1

відлига в луцьку

2

4

5

6

7

відлига в луцьку 3

відлига в луцьку в грудні 2018

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему