Крим запорошило снігом: на анексованому півострові вже зима (фото, відео)

Крим запорошило снігом: на анексованому півострові вже зима (фото, відео)

В окупованому Криму неочікувано випав перший сніг.

Про це масово пишуть тутешні ЗМІ, а самі кримчани діляться враженнями про ранній прихід зими в соціальних мережах, прикріплюючи у дописах світлини із першим цьогорічним сніжком.

прийшла зима

На Кримський півострів, анексований російським агресором, прийшла справжня зима: над ним пройшовся холодний фронт і приніс перший сніг. Осади у вигляді сніжку випали у ніч на вівторок, 13 листопада, і тепер жителі анексованих територій активно діляться світлинами в Інтернеті.

Крим сніг

Повідомляється, що сніг щедро випав у таких містах, як Сімферополь, Бахчисарай, трохи запорошило Судак, але справді багато насипало його у місті Старий Крим, де товщина снігового покриву вже досягає декількох сантиметрів. І, що нехарактерно для першого снігу, розтавати він поки не поспішає.

Крим у снігу

Примітно, що сніг прийшов у цю місцевість одразу після теплих листопадових днів, тут ще зелена трава і квітнуть троянди. 

троянда під снігом

Тим часом метеорологи попереджають кримчан, що на півострів сніг падатиме до кінця тижня. І супроводжуватиметься це суттєвим зниженням температури повітря.

у Криму

зима в Криму

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему